Vi søger erfarne projekterende arkitekter og konstruktører. Opgavemængden stiger stadig med nye opgaver i Danmark, Norge, Grønland og Tyskland. Derfor mangler vi dygtige og engagerede projekterende arkitekter og konstruktører med minimum fem års erfaring.

Profilen

  • Du har arbejdet som arkitekt eller konstruktør på en tegnestue i mindst fem år. Hvis du har specialiseret dig inden for projektering er det et plus, ligesom erfaring med eller interesse for projektledelse også er det.
  • Du kender alle byggeriets faser.
  • Du kan projektere – og hvis du kan detaljere, er det en fordel.
  • Du er en engageret teamplayer med god energi.
  • Du behersker Revit.

Vi tilbyder

KHR er en tegnestue i rivende udvikling i hjertet af København. Vi tilbyder spændende projekter og gode kolleger i et uhøjtideligt miljø, hvor faglighed er i højsædet.

Hos KHR sætter vi en ære i at se potentialet i hver enkelt opgave, vores stærkeste kompetence er vores mod til at være nytænkende, samtidig med at vi via tegnestuens lange historie bygger på generationer af arkitekters erfaringer med at skabe rum og arkitektur til mennesker.

Kontakt

Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning og et CV til [email protected] mærket ”Projekterende, marts 2020” (GDPR-hensyn gør, at vi kun ønsker at modtage din mail på [email protected]).

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Janina Zerbe eller Henrik Danielsen.