Frederiksberg Centret bag glasset
Arkitektur handler om mennesker

Arkitektur handler om mennesker 

Som tegnestue er vi forankret i en nordisk designtradition, der sætter mennesket først.

Vi har en helhedstilgang til arkitekturen, der er med til at sikre, at projektet ikke bare opfylder krav til funktion, flow og bæredygtighed, men også tager afsæt i den givne kontekst, har en iboende robusthed i forhold til at imødekomme fremtidige behov og er bygbart indenfor den økonomiske ramme.

Vi samarbejder tæt med bygherre, relevante fagspecialister og de fremtidige brugere for at sikre, at arkitekturen forløser projektets fulde potentiale - både nu og i fremtiden. 

Byggepladsen Nuuk Skole november 2021 KHR Architecture
Projektering og byggetilsyn er blot nogle af KHRs arkitektydelser

Arkitektydelser i alle faser

Vi er en tegnestue, der leverer arkitektydelser i alle projektfaser og til mange forskellige typer af byggeri. Ud over skitsering, programmering og projektering af byggeri kan vi også rådgive og føre tilsyn med projektet.

Vi har stor erfaring i at indhente de nødvendige byggetilladelser og tager os typisk af myndighedsprojektet for vores bygherre, før hovedprojektet går i gang.

Vores team er tværfagligt sammensat af arkitekter, konstruktører og ingeniører, så vi kan arbejde helhedsorienteret og målrettet uanset projektfase.

Kompetente arkitektydelser bygger på branche- og brugerindsigt

Sektorforståelse fremmer den gode arkitektur

Arkitektur handler om mennesker, og netop derfor er det afgørende, at vi forstår jeres verden. KHR har gennem årtier opbygget en stor viden om brugsmønstre og sektorspecikke krav inden for en række forskellige bygningstyper og brancher. 

Blandt vores specialer er uddannelsesbyggerisundhedsbyggerierhvervsdomicilerinfrastrukturprojekter og boliger.

Sct Hans retspsykiatri
Arkitektydelser fra KHR tager altid afsæt i det konkrete projekt

Arkitektur kan ikke sættes på formel

Hver opgave er sin egen, og vi starter altid ud fra det konkrete projekts præmisser og muligheder. Det betyder også, at arkitektur fra KHR kan have mange udtryk og ikke kan sættes på en let genkendelig formel. Den røde tråd ligger i de gode flows, de velovervejede materialer og de konstruktive rum, der skabes for mennesket og i byrummet. 

Se eksempler på KHRs projekter.

Udforsk

Finger B i Københavns Lufthavn er en del af den omfattende fornyelse, der er et led i Københavns...

KHR har bidraget med konkurrenceforslag til boligbebyggelse i Larvik. Byen er smukt omgivet af fjorden og placeret mellem...

Den nye bygning til Jern- og Metalskolen i Sisimiut kobler sig til de eksisterende bygninger og danner en...